Verhuistips

Wanneer u gaat verhuizen breekt er een spannende periode aan. De eerste afweging die u allicht zal maken is hoe u het gaat regelen. Gaat u het zelf doen, met behulp van familie en vrienden of wordt het toch het professioneel verhuisbedrijf?

Steeds meer mensen kiezen ervoor om het uit te besteden aan een verhuisbedrijf. Niet om de minste reden vanwege de extra mogelijkheden die verhuisbedrijven u kunnen bieden. Zij doen tegenwoordig veel meer voor u dan alleen het zware laden en lossen en het vervoer.

Bent u al begonnen met inpakken?
Al in de eerste fase kunnen zij een adviserende rol spelen. Bijvoorbeeld door advies te geven over hoe u effectief kunt inpakken. Mocht u zelfs op korte termijn al gaan verhuizen, dan vindt u onderstaand een aantal van de meest gegeven adviezen:

  • Pak per kamer in, geef de kamer een nummer en ken dit nummer vervolgens aan de dozen toe. Zo weet u zeker dat u in het nieuwe huis de juiste dozen in de juiste kamer plaatst.

  • Prop dozen niet te vol, zeker niet met zware spullen! Zware materialen kunnen in een doos, maar let op het gewicht en vul indien nodig de doos op met oude kranten of bubbeltjes plastic.

  • Aarde- en glaswerk, zoals serviezen, maar ook spiegels, moeten te allen tijde goed ingepakt worden met het juiste inpakmateriaal. Gebruik bubbeltjesplastic en krantenpapier.

  • Verhuisbedrijven maken, in samenspraak met u, ook alvast een inschatting van wat er nodig is qua hulpmiddelen voor de verhuizing. Heeft u bijvoorbeeld een verhuislift nodig? Hoeveel tijd mag de ontruiming kosten en hoeveel mankracht is er dus nodig? Het verhuisbedrijf zal u hiermee zeker van dienst willen zijn!

De verhuizing
Wanneer u de eerste fase van de verhuizing achter de rug heeft, dus alle spulletjes staan netjes in dozen en klaar voor vertrek, kunt u ook al afspraken maken met de verhuizer over het afleveren van de spullen. Wordt dit bij de nieuwe woning afgeleverd, of moet u noodgedwongen de spullen tijdelijk ergens anders onderbrengen? In het laatste geval biedt een verhuizer ook uitkomst! Verhuisbedrijven hebben vaak de mogelijkheid om voor klanten tijdelijk de inboedel op te slaan.

U bent vertrokken
Heeft u de deur van uw oude woning voor de laatste keer achter u dicht getrokken, maar is het nog niet helemaal opgeruimd? Vaak kunt u in overleg met de verhuizers afspreken dat zij het huis tegen een vergoeding voor u schoonmaken. Zo laat u ook nog eens een beter beeld achter bij de nieuwe bewoners!

Wanneer alle, te verhuizen, goederen in uw nieuwe woning zijn aangekomen, hoeft dit niet te betekenen dat al het werk voor de verhuizer is gedaan. Of te wel een verhuizer biedt geen sercice tot aan de voordeur. Wanneer u de verhuisdozen naar kamerindeling heeft genummerd, kunnen de verhuizers uw dozen ook alvast in de juiste kamer neerzetten. Veelal service van de zaak!

Pas wanneer u de laatste doos op de juiste plek hebt staan en klaar bent om de dozen uit te gaan pakken en de kamers in te richten, dan zal het werk voor de verhuizer er op zitten.

Piano te verhuizen?
Op goedkope-verhuizers.com kunt u voordat u de aanvraag plaatst een keuze maken tussen een reguliere verhuizing of een piano verhuizing. Wanneer u zwaar transport heeft in de vorm van een piano, vleugel of zelfs orgel dan kiest u voor de optie piano verhuizing. Zo vraagt u offertes aan bij verhuisbedrijven die gespecialiseerd zijn in dit soort transport.

Benieuwd naar hoe u zo goedkoop een goede verhuizer in de arm kunt nemen? Maak dan gebruik van deze gratis offerte service. Klik op de button hieronder en ontdek wat u kunt besparen op uw verhuizing!

direct offertes aanvragen


 

Voordelen van goedkope-verhuizers.com

Op goedkope-verhuizers.com kunt u gemakkelijk offertes aanvragen voor verhuizing gerelateerde services in heel Nederland.

  • Bespaar tijd en geld.
  • 100% gratis en vrijblijvend.
  • Vergelijken in 3 simpele stappen.
  • Offertes direct op maat.
  • Ontvang de beste service!

In slechts 2 minuten offertes aanvragen bij meerdere bedrijven! Makkelijker kan het haast niet.

Ervaringen van andere bezoekers

"Niet verwacht dat ik binnen 3 dagen reactie zou krijgen van 5 verhuisbedrijven. Van allen kreeg ik via de offertes een betrouwbare indruk, de keuze was uiteindelijk niet moeilijk."
M. de Waal, verhuisd van Oss naar Nijmegen

"Goede verhuizing achter de rug en dat dankzij het verhuisbedrijf die ik via deze aanvraagservice heb gevonden!"
L. Pameijer, verhuisd van Schiedam naar Leiden

"Verhuisd van Noord naar Zuid. Flinke afstand. Wilde een zo goedkoop mogelijk verhuisbedrijf, doch met een goede staat van dienst. Via de offertes die ik bij jullie heb aangevraagd heb ik me laten overtuigen. Top website!"
G. Wiersma, verhuisd van Drachten naar Eindhoven