Disclaimer

goedkope-verhuizers.com is onderdeel van Happy To Serve. Happy To Serve beheert vergelijkingswebsites over de hele wereld. Deze disclaimer is van toepassing op de inhoud en het gebruik van de website goedkope-verhuizers.com. Door het gebruik van de site accepteert de gebruiker deze disclaimer.

Aansprakelijkheid
Happy To Serve doet haar uiterste best om ervoor te zorgen dat de informatie op de site geen fouten bevat. Helaas kunnen we dit niet garanderen. Beslissingen die bezoekers nemen op basis van informatie op de site zijn geheel voor eigen rekening en risico.

Komt u ergens een fout tegen? Dan zouden we het op prijs stellen als u ons daarvan op de hoogte stelt. Stuur een email naar [email protected].

Rechten
Happy To Serve, of de rechthebbende, behoudt alle rechten, waaronder auteurs- en merkrechten en/of andere intellectueel eigendomsrechten, met betrekking tot alles wat op goedkope-verhuizers.com staat. Daaronder vallen ondermeer teksten, illustraties, grafisch materiaal, (handels)namen, logo’s en merken. Geen van deze rechten gaan over op bezoekers/gebruikers van de site.

De site en alles wat erop staat mag alleen worden gebruikt voor niet-commerciële doeleinden. Bezoekers en gebruikers mogen niets van de site overnemen, vermenigvuldigen, verspreiden of op een andere manier ter beschikking stellen aan anderen, zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Happy To Serve.

Wijzigingen
Happy To Serve houdt zich het recht voor de informatie op de site, met inbegrip van de tekst van deze disclaimer, altijd wijzigen zonder dit vooraf te melden. Wij raden u dan ook aan om regelmatig te controleren of de informatie op goedkope-verhuizers.com is gewijzigd.

Ga naar de homepage en vraag offertes aan bij verhuisbedrijven

Voordelen van goedkope-verhuizers.com

Op goedkope-verhuizers.com kunt u gemakkelijk offertes aanvragen voor verhuizing gerelateerde services in heel Nederland.

  • Bespaar tijd en geld.
  • 100% gratis en vrijblijvend.
  • Vergelijken in 3 simpele stappen.
  • Offertes direct op maat.
  • Ontvang de beste service!

In slechts 2 minuten offertes aanvragen bij meerdere bedrijven! Makkelijker kan het haast niet.

Ervaringen van andere bezoekers

"Niet verwacht dat ik binnen 3 dagen reactie zou krijgen van 5 verhuisbedrijven. Van allen kreeg ik via de offertes een betrouwbare indruk, de keuze was uiteindelijk niet moeilijk."
M. de Waal, verhuisd van Oss naar Nijmegen

"Goede verhuizing achter de rug en dat dankzij het verhuisbedrijf die ik via deze aanvraagservice heb gevonden!"
L. Pameijer, verhuisd van Schiedam naar Leiden

"Verhuisd van Noord naar Zuid. Flinke afstand. Wilde een zo goedkoop mogelijk verhuisbedrijf, doch met een goede staat van dienst. Via de offertes die ik bij jullie heb aangevraagd heb ik me laten overtuigen. Top website!"
G. Wiersma, verhuisd van Drachten naar Eindhoven